MANSARDA ANULUI 2005
@ mansarda.ro

   Situat in inima muntilor, PREDEAL COMFORT SUITES face parte din familia RELAX COMFORT, lider in furnizarea serviciilor hoteliere.

[zoom]

   Placuta imbinare a stilului modern cu aerul rustic dat de mobilierul din lemn masiv si fier forjat, cat si diversitatea finisajelor cu tenta orientala, vin sa asigure oaspetilor confortul si relaxarea unei vacante de neuitat. Primul lucru care ne-a trecut prin cap, atunci cand am vazut spatiile de la mansarda, a fost: "Aici vreau sa-mi petrec luna de miere!". Am ramas fara suflare, si am decis ca mansarda.ro sa acorde statutul de MANSARDA ANULUI 2005 acestui mirific loc.

   Mansarda te surprinde prin contrastul dintre aerul ei rustic si modernismul intalnit in lobby, pe scara de acces si liftul executate in totalitate din inox si sticla.

[zoom] [zoom] [zoom]

   Camera de zi, prin culorile calde folosite si mobilierul de fier forjat cu perne moi si catifelate, vine sa faca tranzitia spre taramul de vis al dormitorului. Chiar si mocheta in care picioarele ti se afunda mai mult decat te-ai astepta, parca vine sa-ti spuna acelasi lucru...

[zoom] [zoom] [zoom]

   Dormitorul si baia sunt piesele de rezistenta ale mansardei. Aerul rustic dat de lambriurile exceptional finisate, patul cu baldachin si corpuri de iluminat discrete ce se intrepatrund cu lumina ce se revarsa prin ferestrele Velux, si peisajul muntilor din iluminatoarele laterale.

[zoom] [zoom] [zoom]
[zoom] [zoom] [zoom]
[zoom] [zoom] [zoom]

   Baile sunt dotate la standarde care vin sa multumeasca si cei mai exigenti clienti, iar amplasarea lor cumva in apropierea patului este surprinzatoare, insa cu siguranta incitanta pentru cei care nu duc lipsa de imaginatie!

[zoom] [zoom] [zoom]

   Hotelul dispune de toate facilitatile necesare, de la sauna, sala de conferinte, conexiuni internet si restaurant cu specific Libanez; insa piscina ne-a fascinat definitiv pe noi, atat prin marime si amplasare, cat si prin acoperisul ei stil mansarda.

[zoom]     [zoom]

   Credem cu tarie ca oaspetii acestor mansarde vor reveni ori de cate ori vor avea ocazia pentru a savura aerul, cerul, muntele, linistea si clipele minunate petrecute intr-o seara de iarna.

Predeal Comfort Suites


Str.Trei Brazi nr. 33, Predeal, Romania
Tel: +4.0268.455.795; 796; 797
Fax :+4.0268.455.798
Email:hotel-predeal@comfort-suites.ro
www.comfort-suites.ro
www.hotel-suites.ro